Az elmúlt időszakban keveset lehetett hallani a fiatal énekesnőről, bíztunk benne, hogy azért, mert valami óriásira készül. Újra Britney-vel énekelhetnek a nagy rajongók, hiszen , megjelent a Hold it against me című legújabb száma, amihez nem sokára egy látványos videoklip is tartozik. A klip "előzeteseit" itt láthatod: http://www.britneyspears.com/

A számmal kapcsolatban kisebb felháborodás támadt, mert egy country-énekes testvérpár szerint a szám címe az ő 1979-ben megjelenő "If I Said You Had a Beautiful Body, Would You Hold It Against Me" című dalukból származik. 

Az új számmal Britney visszatérését fejezi ki, amit a március 28-án megjelenő Femme Fatale - végzet asszonya- című albuma is alátámaszt. Britney a Twitteren elárulta rajongóinak, hogy ez az album az, ami a legjobbra sikerült 12 éves pályafutása alatt, és ezt írta: “Ez az album a tiétek, a rajongóimé, akik mindig támogattak engem, és megmaradtak minden lépésemnél! Szeretlek titeket! ”. Az albumban Kesha is közreműködik, ugyanis egy dalt írt Britney-nek Till The World Ends címen. Van aki a TikTok című Kesha slágerhez hasonlítja, de abban biztosak lehetünk, hogy március végén ez a szám is be fog robbani a köztudatba:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr662663194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása