Hi Hungary, we are the stars!

 2011.07.16. 15:59

Az eddigi évekhez képest több híresség jött Magyarországra a különböző fesztiválok, partik alkalmából. Nézzük meg kik is ők!

Pendulum: Már több évben is jöttek Magyarországra, például 2009-ben a Szigetre. A hat tagból álló, angol-ausztrál banda hihetetlenül nagy koncertet hozott össze a Sopronban rendezett VOLT fesztiválon. A drum n' bass stílusú számaikat, az új albumukról az 'Immersion'-ről hallhattuk.

 Snoop Dogg: A Balaton Sound első napján több tízezren voltak kíváncsiak az amerikai rappere, akinek fellépésén leghíresebb számait hallhattuk. Annyian mentek el a fellépésre, hogy nem fértek be többen...

 Paul Kalkbrenner: A leginkább 'Berlin Calling' című filmből ismert német származású DJ is Sopronban csapott nagy bulit, ahol szombaton fél egykor kezdte a tombolást.

David Guetta: A francia származású DJ a fesztivál utolsó napján ment a Balatonra, ahol 40 millióért, majdnem két órás szédítő bulit csapott. Elhangoztak a híres slágerek Club can't handle me, Sexy Bitch és az új száma is a Where dem girls at.

 

Armin van Buuren: A világ egyik legjobb DJ-jének számon tartott holland július 11.-én reggel kettőtől lépett fel Zamárdiban, a Nagy Színpadon.

Tiesto: Az európai zenekeverő szintén a Balatonnál lépett fel, de sajnos bővebb információm nincsenek. Az biztos, hogy a fiatal és jóképű DJ hatalmas parit kevert a rajongóknak!

 

Még számos híresség feltűnt: a Portishead, MOBY, Thirty seconds to Mars, és fog is: Dizee Rascal, The Prodigy, Kid Cudi. Az biztos, hogy ha bulizni szeretnék egy nagyot, mindig lesz lehetőségünk rá!

 

Címkék: balaton fesztivál sziget van nyári volt pendulum david paul armin snoop guetta fesztiválok buuren dogg kalkbrenner soun tiesto.

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr93072431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása