Filmkritika: Levelek Júliának

 2011.07.01. 19:39

A főszerepben Sophie (Amanda Seyfried) áll, aki egy fiatal, erőteljes és kalandozó újságírót alakít. Minden álma megírni egy könyvet, a lényeg az, hogy ne csak egy-egy cikket írjon más újságában, hanem saját alkotása legyen. Az ifjú vőlegényével, aki séfként dolgozik, Veronába mennek, ahol igazán egyikük sem ér rá a másikkal foglalkozni, így Sophi egyedül vág neki a város felfedezésének. Érdekes dolgokra lesz figyelmes, amelyek megmozgatják a fantáziáját, így kitalálja, hogy elkezdi írni a könyvét…

 

A levelek Júliának számomra egy igen szép, romantikus, de mégsem csöpögős film volt. Szerintem igazából azt sugallja, hogy nem mindent kell erőltetni – ha a vőlegénye ráér vele foglalkozni akkor nem találkozik olyan személyekkel, akik fontosak számára - , hanem néha jó úszni az árral és megnézni, hova kötünk ki. Arra is rávilágít, hogy lehetnek kortól független igaz barátaink.

 

Végeredményben egy gyönyörű film a barátságról és a szerelemről a szerelem városában, igazi olasz módra!

 

Pontozás: 9

 

Film forgatókönyve: 8

Színészek kiválasztása: 7

Realitás:8

 

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr683030975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása