Három év után újabb albummal jelentkezik az ismert rapbanda a Hősök, az album címe Négy évszak lesz. „Megéri várni, az eddigi legszerethetőbb anyagunk lesz!” – olvashattuk a banda hivatalos Facebook-oldalán. Az album megjelenését egy klip előzi majd meg, amit a Szeretném című számhoz készítenek, ezt tavaly novemberre tervezték, de kissé elcsúsztak a munkálatokkal így február végére várható a klip megjelenése, március 11-én pedig az új album. Az interneten hetek óta kering egy videó, amiben többek között  Siska és Ákos is hirdetik a várva várt korongot. Ezt itt tekintheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=AJU-ErUCxS4 

     A dalban lesz még élő gitár Blaski Bálinttól, illetve a refrénben hallható lesz női háttérvokál, ami Mészáros Zsuzsannát dicséri.Az első lemezbemutató koncert március 11-én lesz Budapesten az U26-ban. Ezt március 12-én újabb lemezbemutató követi a veszprémi Expresszó Rap Klubban, ahol elsőként lehet majd beszerezni az új korongot, valamint délután dedikálás is lesz. A srácok az album küllemére is sokat adtak, hiszen soha nem látott fotókkal lesz tele a borító.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr1002663231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása