James Patterson -Fekete karácsony - könyvajánló

 

A fekete karácsony című, amerikai mű számomra egy nagyon jó könyvélmény volt. A történetet egy Michael nevű rendőr szemszögéből olvashattam végig, aki tíz örökbefogadott gyermek „édesapjaként” és egy halálos betegségben szenvedő nő férjeként próbál a rendőrök közt kitűnni fantasztikus képességeivel.

 

Karácsonykor New York a szeretet fényeiben ragyog és mindenki meghitten a kandalló mellett forró csokoládét szürcsöl… egy tébolyult banda viszont éppen a szeretet ünnepére időzíti az elnök feleségének meggyilkolását. A temetésen számos híresség és polgár megjelenik a Szent Patrik-székesegyházban, ahol a banda már elkészült a tervével és pár óra alatt a külvilágot kizárva túszul ejtik a hírességeket. A rendőrök mindent megtesznek a kiszabadításukért, nem is gondolnák, hogy köztük van, aki információkat ad ki a bandának…

 

Mindenkinek ajánlott, viszonylag rövid olvasmány a krimi könyvek rajongóinak kötelező.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr193031017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása