A meleg nyár forró slágerei

 2011.07.18. 20:20

A nyár meghatározó zenéi, amiket biztos fogunk hallani az éjszakai forró partikon!

Lady Gaga a nyáron számos új számmal jelentkezett, amik közül szinte mindegyiket sokat halljuk a rádiókban. A leghíresebb köztük az 'Edge of Glory' és a 'Judas'.

Bruno Mars tavaszi slágere még nyáron is sokak által kedvelt muzsika. A honolului, fiatal énekes Just the way you are címéről hallhatjuk a a 'Lusta dal'-t.

Az x-faktoros Wolf Kati ütős száma igaz az euroviziós dalfesztiválon nem ért el jó eredményt, Magyarországon sokat hallhatjuk ezt a számot is, amely szerintem külföldi rádiókban is megállná a helyét.

 Jennifer Lopez visszatért a slágerlisták élére, új albuma is megjelent Love címmel, amin vezető szám az 'On the floor', melyet Pitbullal közösen énekel.

David Guetta, Nicki Minaj és Florida újdonsága minden rajongónak tetszeni fog. A szokásos lendületes alapzene, a rap és a hip hop stílusával vegyítve igazán finom csemege.

Igaz nem olyan új, de az LMFAO 'Party Rock'-ja semelyik nyári tombolásból nem hiányozhat!

A fiatal énekesnő, aki nemrég volt Magyarországon, megszokott elektronikus/dance stílusú számával fúrta be magát a slágerlistákra.

 

Címkék: mars zenék nyári david slágerek jennifer wolf lopez kati lady bruno gaga kesha lmfao guetta.

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr323078034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása