Van pár kiemelkedően sok hasznú film, mint a Twilight Saga vagy a Harry Potter, de a legtöbb film haszna szinte semmi az üzletből. Hogy mit tehetsz azért, hogy hasznuk legyen a filmgyártásból? Nos, sokat.

A legtöbb ember - sajnos -, ha meglát egy jó filmet a boltokban rajong érte. Azután megnézi az árát, ami ront egy kicsit a hangulatán. Ilyenkor határozza el, az esetek túlnyomó része, hogy inkább otthon leül a gép elé és letölti a filmet vagy online megnézi.

A filmet megcsinálta több száz ember, aztán bevitték a mozikba. A haszon nagy részét mozijegyekből keresnék, de mivel az emberek nem nagyon járnak moziba, ezért nincsen honnan megszerezni a pénzt.

A témából kiemelném a magyar filmeket. A magyar filmek vetítésén a mozitermek szinte üresek. Mi ócsároljuk a népet, hogy mindenben olyan rosszak vagyunk..Mi tehetnénk ellene! Nem gondolod, hogy több és jobb magyar filmet csinálnának, ha lenne rá kereset, haszon?

Annyit kérek: Legalább egy-két havonta menj el a moziba és nézz meg egy filmet, és félévente vegyél meg egy eredeti DVD-t - lehetőleg magyar filmet.

                                Köszönöm! 

 

Címkék: film magyar filmgyártás.

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr963072401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása