A történet főszereplője Harriett, aki imád írni az általa megfigyelt emberekről. Szíve vágya, hogy az osztály blogját ő írja, de sajnos egy másik lány is jelentkezik a feladatara. A tanárnő úgy dönt, hogy mindkét lánynak esélyt ad: egy hónapjuk van bebizonyítani melyikük a jobb blogger. Harriett cikkei nem nyűgözik le a többieket, erre a barátai is figyelmeztetik, így el kezd agyalni rajta, hogy mi is lenne igazán jó téma a cikkeknek. Skander Hill, a felkapott tinisztár lesz a blogjai középpontjában, bármennyire is rühelli őt, a közönséget ez érdekli. Az apja  Skander Hill filmjének producere, így Harriett elhatározza, hogy videókat készít a forgatásokról és felteszi a blogra…

 

A film történetében vannak bukkanók. Először is – véleményem szerint- egy tanár nem állít versengés elé két lányt, előbb inkább azt mondaná, hogy legyenek mindketten az osztály bloggerek, nem hogy versengjenek rajta. A másik, hogy hogyan lóg be egy tizenéves kiscsaj egy híres film forgatására? Jó, egyszer elviszi az apja, de aztán meg csomószor bejár a forgatásokra. Az a vicc, hogy beállítják táncosnak ő meg közbe videózik és senki nem veszi észre… Szerintem maga a film elgondolása nem rossz, de vannak benne olyan részek, amik lehúzzák a filmet. Milyen az már, hogy amikor a fim készítői ebédelnek, hirtelen elkezdik egymást dobálni az ételekkel?

 

Végső véleményem az, hogy 15 év felettiek ne nézzék meg, mert úgysem tetszene nekik, viszont az alattiak élveznék, mert még nem figyelnek a film realitására.

 

Pontozás: 6

 

Film forgatókönyve: 7

Szereplők választása: 7

Realitás: 6

 

A bejegyzés trackback címe:

https://electra.blog.hu/api/trackback/id/tr253030960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása